CIEN

Myslím, že CIEN netřeba představovat, že patří mezi kosmetiku, o které jste všichni určitě slyšeli.  Kdyby se ale našel přece jen někdo, kdo neví, o čem je řeč, tak ve stručnosti opravdu jen pár slov:

Cien je kosmetika, která se dá koupit v Lidlu za velmi příznivou cenu. Dokonce jejich šampony vyhrály testy v nezávislém testování časopisu dTest. Zastoupení výrobků pod touto značkou je poměrně široké, najdete CIEN šampony, kondicionéry, sprchové gely, čistící gely na obličej a peelingy, krémy na ruce.... A od všeho po několika druzích. Myslím, že o šamponech a kondicionérech této značky tu ode mne ještě uslyšíte.

Ale teď už k dnes recenzovaným přípravkům k čištění obličeje.


Já vlastním tyto dva. Gentle facial wash a daily exfoliating facial wash. První zmiňovaný je pleťový gel, který jsem si opravdu navykla používat ráno a večer a během čištění zubů ho nechávám na pokožce chvíli působit. A je opravdu hodně dobrý. Pleť se mi viditelné vyčistila a řekla bych, že i prozářila.

Druhým je pleťový peeling. Ač na něm píší, že je vhodný pro každodenní použití, tak vzhledem k tomu, že mamka má sklon k rozšířeným žilkám, mám obavy, abych na tom nebyla stejně a tak ho používám max 2x týdně. Stejně jako gel, tak i peeling má příjemnou, nevtíravou vůni.


Pro představu - konzistence jak gelu tak peelingu je hutnější. Na fotce to není tolik vidět, ale 1 je peeling obsahující drobné částečky a 2 je gel s klasickou konzistencí.

Přemýšlím, jestli je něco, co bych oběma facial wash vytkla, ale za cenu pod 30 Kč myslím, že na nic nepřijdu.

A co vy? Máte s CIEN zkušenosti nebo byste si kosmetiku nikdy ze supermarketu nekoupili?

3 komentáře:

  1. vy mě snad ještě dokopete se o sebe starat..! :D super recenze a cena,hned zítra jdu nakupovat do Lidlu! :D
    Veru :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stanu se dokopávačem - tebe ke starání se o sebe, Maky k recenzování.... :-D

      Vymazat
  2. Ja sama bych si asi nikdy tuto znacku Cien nekoupila.Tedy jen do te doby,co jsem peeling dostala od tchyne a vyzkousela.Bohuzel jej uz ale v Lidlu nemohu sehnat.Nevite jestli jej prodávají jen v akcich,nebo jej maji mit i jako stalou nabídku?Popr.zda se jeste vubec prodává?Nebo ma jen zmeneny obal?Mam hodne otazek,tak snad se nekdo najde a odepise.Muzete popr.napsat na mail. daja.mus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)