Matis Paris

Dneska bych Vám ráda ukázala, jaké poklady na mne čekaly v poštovní schránce. Jedná se o výrobky francouzské značky Matis. Pokud značku neznáte a zajímá/zaujme Vás, její webovky jsou tady.

Produkty, které se ke mně dostaly jsou konkrétně z linie Réponse Jeunesse, která má být omlazující.  Respektive prevence proti stárnutí a zachovávání mladistvého vzhledu. Což se hodí :-).

Ale teď už přímo k mým novým obyvatelům koupelny:

matis

MATIS PARIS Základní čistící emulze Réponse Jeunesse (Essential Cleansing Emulsion)

matis emulze

Oficiální popis:

První základní zkrášlující krok pro ochranu pleti. Toto sametově jemné čistící mléko pomocí jednoho pohybu odstraní make-up a nečistoty. Zanechává pokožku perfektně vyčištěnou, jemnou a uklidněnou.

Aktivní látky:

  • výtažky z nachové orchideje, růžové vody a oleje z hroznových jadérek - díky těmto vzácným výtažkům zůstane vaše pleť mladá.

Vzhledem k tomu, že tenhle článek píšu prakticky hned po té, co jsem produkty dostala, můžu napsat jen první dojmy. A ty byly na první pohled a na první očuchání pozitivní.

  • + krásné balení
  • + pumpičkový aplikátor
  • + příjemná vůně

Zkrášlující peeling Réponse Jeunesse (Youth Grain)

matis peelingOficiální popis

Krémový peeling, který čistí pleť a zároveň ji zklidňuje. Obsahuje jemné mikroperly pro mechanickou exfoliaci. Pro ještě lepší exfoliační účinek se v peelingu nacházejí enzymy. Pokožka je tak dokonale zbavena odumřelých buněk a nečistot. Dvojitý exfoliační efekt dodá pleti jemnost a jas. Pleť je jemnější a buňky obnovené.

Aktivní látky:

  • kokumové a bambucké máslo, vzácné výtažky z nachové orchideje a brusinek - vyhlazuje a dokonale čistí pokožku.

Opět můžu shrnout jen první dojmy, které jsou opět kladné.

  • + balení
  • + vůně

Oba dva přípravky byly pro mne překvapením, vyhrála jsem je totiž v soutěži. A musím říct, že takováto překvapení bych si nechala líbit častěji :-), ale kdo taky ne, že?

matis 2

Mějte fajn zbytek dne :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)