Páteční výprodej Essence

Nákup kosmetiky, nebo spíš výprodej kosmetiky, působí na mne tak, že ač jsem celou noc byla s kamarádkou a ráno, když mi zazvonil budík, jsem chtěla umřít, vstala jsem a vydala se už po druhé (bída, musím na každý :D ) na výprodej pořádaný eshopem babybaby.cz.

A opět jsem nebyla zklamaná. Tentokrát jsem šla sama (ani přítel nedělal doprovod) a pozdě (kolem půl jedné je fakt pozdě, příště musím dřív).

Když jsem dorazila a viděla tu frontu, začla jsem se věnovat krabicím, kde byly věci zdarma. Stejně jako minule se jednalo o pár barev laků na nehty (nesobecky jsem vzala i kamarádce), tvářenky (já nevím, ale mám je ráda) a od Green line tekutý pudr, který jsem se rozhodla vyzkoušet + testery make upů, ale většinou už přebrané a dobré odstíny pryč.

Dobře jsem udělala, že jsem si vzala věci hned na začátku, protože když jsem po půl hodině vystála frontu a po dalších cca 15min s plnou taškou odcházela, krabice byly prázdné a to bylo půl druhý...

Ale zpátky k nákupu. Bylo zde několik limitek, které mě neoslovily ani v drogerkách. Spíš jsem věděla, že chci nějaké stíny (ano, paletky od MUA jsou mi málo :-) ), rtěnky a pak co mě tak nějak zaujme. A zaujalo mě toho dost:

Výprodej Essence (1)

Tentokrát to nebudu třídit podle značek a ani věci, co byly zadarmo, ale podle toho, na jakou část obličeje jsou.

Oči

Stíny: Pořídila jsem si několik barviček stínů. Svítivě žluté mě naprosto okouzlily a testery zapečených stínů jsem tam za 5Kč nemohla nechat. Mám doma z Joy v oražovohnědém provedení a mám je ráda, takže jsem si vzala i dva druhy modrých a věřím, že nezklamou.

Gelové linky: když jsem zjistila, že končí, těžce jsem to nesla. A teď si nedávám, že jsem si jich do zásoby nevzala víc. Vlastně jsem si vzala jen fialové a černé ale ne Essence ale Catrice, tak jsem na ně zvědavá. Před vánoci má být ještě jeden výprodej, tak kdyžtak nasyslím tam :-) + jsem si k nim vzala štěteček.

Stíny Stay all day: Na jaře jsem si jedny vzala jen tak na zkoušku a zjistila, že jsou moc fajn. Jak jsem psala xkrát na blogu, nepoužívám pod líčení báze, ale když chci, aby mi stíny držely, nebo nějaké "decentnější líčení" sahala jsem po těch, co jsem měla doma. Tentokrát jsem si vzala takové nahnědlé a mamce nádherně fialové (a opět lituju, že jsem si je nevzala i pro sebe :-/)

Řasenka Tu jsem si koupila jen jednu a to na pokusy. Jedná se o hnědou řasenku od Manhattan.

Rty

Rtěnky: Mám celkem 6 rtěnek. Rtěnky Catrice j ultimate shine sem si po minulém výprodeji, kdy jsem ulovila dvě, taky oblíbila, takže jsem věděla, že pokud uvidím barvičku, co se mi bude líbit, určitě si nějakou koupím.... a jako by to barvičky věděly a skákaly mi před očima, abych si jich všimla :-) Mám dokonalou červenou (mám plno odstínů červené, ale tohle je podle mne pravá červená rtěnka) a pak jednu klidnější v takové pudrové fialové barvičce.

Od Essence mám 4, ale jen 3 barvy. Jednu jsem si vzala omylem 2x stejnou, protože měla pokaždé jinou barvu víčka :-) navíc jsem si myslela, že si kupuju barvu podle víčka a ono hnědá rtěnka, tak uvidíme, jestli pro ni najdu využití, když ji mám 2x :-) Zbývající dvě se mi ale povedly.

Lesk na rty: Opět jen jeden a spíš jen ze zvědavosti, jak budu vypadat s hnědým leskem na rtech (ta barva je nádherná, ještě k ní musím vymyslet líčení). Jedná se o lak od Manhattan, který je 2v1 - na jedné straně barva na druhé bezbarvý lesk.

Obličej

Make up: Dost vzorků make upu, jak od Essence, tak od Catrice ve více odstínech. Taky jsem si pořídila korektror od Manhattan, který mám docela dost ráda. Green line, jak už jsem psala, byl stejně jako testery make upů zdarma + jsem si po pěti korunách koupila nějaké testery pudrů (jeden nikdy neví a já svého favorita zatím nenašla...)

Tvářenky: Kromě mých oblíbených soufflé touch (o kterých mimochodem musím už fakt napsat) jsem si vzala jednu klasičtější od Catrice. Jedná se opět o tester, takže nemám krabičku, ale nevadí (třeba mě to konečně přinutí pořídit si z palette.

Nehty

Kromě laků v pár odstínech jsem si pořídila i pero na nail art, ale nevím, jestli se zkamarádíme, ale za 10Kč jsem se rozhodla risknout a vyzkoušet :D

Celý nákup mě stál 245Kč a to jsem si odnášela plnou igelitku. Co z toho plyne?

PŘÍŠTĚ JDU ZASE :-)

Výprodej Essence (2)

Výprodej Essence (3)

Bohužel se mi vybil foťák a nabíječku na baterky mám v Praze, takže fotky jsou jen 3 :/

6 komentářů:

  1. Kdy bude další výprodej nevíš ???

    OdpovědětVymazat
  2. škoda, že mám Prahu z ruky :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už naštěstí ne, ale taky mě to štvalo, takže vím, jak ti je

      Vymazat
    2. kdy budou dálsí vyprodeje !!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)