Jak jsem neodolala aneb no a co, že jsem vysoká :)

Není to tak dávno, co jsem vybírala dárek kamarádce. A při té příležitosti se sešla s jinou kamarádkou a zabloudila s ní do jednoho obchodu. Konkrétně je to Bellina a konkrétně na Andělu. Byly jsme tam už několikrát a pokaždé se mi tam líbily několikatery boty. Tentokrát ale jedny obzvlášť.

Problém je ale v tom, že jsem relativně dost vysoká i bez podpatků a tak jsem cca 14 dní váhala. Nakonec jsem ale neodolala a pořídila si je.

high heels

Krásky moje. Jen nejsou moc fotogenické, tak prosím omluvte ty “fleky”. Povrch botiček je takový “semišový” a s bleskem hází odraz. A za denního světla je nestíhám vyfotit.

Mají úplně stejný odstín růžové, jako můj podzimní/jarní kabát, takže se budou krásně a skvěle doplňovat.

Boty jsou jak šněrovací, tak mají i na vnitřní části zip. Zadní část kolem paty a výš je zdobená zlatými cvočky. A to nejlepší? Stály 219Kč :)

high heels pink (2)

Co mě opravdu pobavilo je nápis uvnitř boty: BLESS. Ano, požehnání, abych se na nich nepřizabila je na místě :) I když kecám, mám doma pár takových podpatků a umím v nich chodit. Ale i tak je požehnání na místě.

high heels pink (3)

Co se týče vnitřku, budou asi teplejší, ale rozhodně ne zimní. Ale i tak věřím, že si je ještě užiju a už se těším na jaro :)

Co vy a vysoké podpatky či extravagantní boty? Líbí/nelíbí?

3 komentáře:

  1. Wow, no to jsou ale krásné botky!
    Právě něco takového sháním v černé barvě, klidně můžou být i vyžší:D

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu :)
      Já právě černých mám víc než dost a tyhle tam prostě nešly nechat. Už i kvůli tomu, že jsou fakt totožné s kabátem :) Wow, ještě vyšší? Já právě i bez podpatků mám 180cm, tak je tohle moje maximum :D

      Vymazat
  2. Boty jsou to pěkné, ale já bych asi růžové nenosila
    Kdyby byly v černé, bylo by to hned něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)