Výprodej Essence III.

Jak všichni asi dobře víte, dneska se konal další z výprodejů Essence. Tentokrát jde o dvoudenní akci a mou již 3. účast.

Původní dvě se mi líbily. Ta dnešní moc ne a svědčí o tom i můj nákup. Ne, že byt nic neměly, dokonce jsem tentokrát dorazila i relativně včas, ale prostě jsem si nevybrala. Jednak proto, že jsem byla v časovém skluzu, který ještě zhoršily fronty na košík a fronta na placení a jednak proto, že jsem hlavně myslela na to, že musím koupit něco pro přítelkyně bráchy mého přítele. A to není jen tak…

Mno, nebudu to dlouze okecávat a nechám mluvit fotky:

Výprodej Essence (1)

Věci pro Mirjam už jsem odevzdala, takže fotky jen “mého” a můžete vidět, že toho opravdu moc není. V podstatě jsem jen rozšířila svou sbírku stínů, mám další gelové linky do sbírky, lesk na rty a řasenku. Jo a pak Oxy pro bráchu.

Výprodej Essence (2)

Výprodej Essence (3)

Výprodej Essence (4)

Možná Essence křivdím a výprodej byl super, jen moje rozladěná nálada, která nebyla ani trochu nakupovací, to celé pokazila, nicméně dneska jsem si výprodej neužila.

Z věcí zdarma, co obvykle jsou, byly tentokrát jen nějaké pro děti, časopis k nákupu už jsem taky nedostala a moje rozmrzelost jen stoupala :/. Na příště se musím líp vyspat a vyrazit OPRAVDU brzo.

7 komentářů:

  1. no já přišla nějak před 12 a byla tam šílená fronta, která se vůbec nehejbala, tak jsem po chvíli odešla :D. Bejt to výprodej nějaký super značky tak klidně, ale kvůli Essence mi to nestálo... ale ty stíny vypadaj dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a hlavně že na FB psali, že Manhattan nebude a ted koukám že ty máš od nich lesk :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybych neslíbila, že koupím dárky pro Mirjam, tak bych bývala taky odešla (nebo tam možná ani nešla :)) .... moje nervy dost skučely, tak doufám, že stíny budou na oku dobře vypadat :) a Manhattan tam byl, i řasenka je od něj, takže podávali nějaké divné info :)

      Vymazat
  3. Já byla minule a taky ta fronta dost odrazuje no. Ale za ty směšný ceny to stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, taky si říkám, že když už jsem se tam dopotácela (a že to mám docela z ruky), tak už to tam nějak přestojím, protože stíny za 5kč jen tak člověk nekoupí :))

      Vymazat
  4. Já jsem tam byla už v 11:20 věci zdarma nebyly jen pro děti :). Například já jsem tam zdarma ulovila tekuté pudry odlicovaci mleka masticky na akne atd :) Za me super :) příste doporucuji prijit uz tak v 11:00 :D necekala jsem frontu a dostala jsem se ke vsemu a ve 12 byla fronta na cele patro a to ja uz odchazela s nakupem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem křivdila :-) O tom dorazit o hodinu dřiv už jsem taky přemýšlela a asi to tak budu muset udělat :-)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)