S kým do sprchy? S PLAYBOYEM :-)

Playboy-Playboy_Play_it_Lovely-Playboy_Play_It_Lovely_Shower_Cream_250_mlStatečně jsem se pustila do likvidování vzorků. Mám pocit, že se mi tu mezi sebou množí, protože jinak netuším, kde se tu pořád berou .-).

Když jsem se jimi probírala, narazila jsem na vzorek sprcháče od Playboye. Hmmm, super, večer bych ho mohla použít. Tak si ho dávám stranou s tím, že ho večer vyzkouším. Mezitím si čtu blogy, projíždím facebook a v tom v tom to vidím: VÝZVA S PLAYBOYEM – to je skoro jako znamení…

Na serveru blogerky se výzvy objevují často. Čas od času se zapojím a protože se mi Playboy líbí + se mi tu ten vzorek tak objevil, považuji to za znamení a skoro až povinnost se zúčastnit .-)

Po parfémech a deodorantech od zajíce jsem se těšila na další skvělé vůně, které si tentokrát budu užívat ve vaně nebo sprše… takový vonný relax a uvolnění….

100_9821

Upřímně? Všechny sprcháče mi přijdou stejné. Liší se jen vůní a jde mi o to, aby mě nevysušovaly. Jinak mezi nimi rozdíl nevidím.

100_9823

Co se vůně týče, tady vím, že Playboy nikdy nezradí a nezklame. Miluju ty vůně. Play it lovely je krásná sladká vůně (ke které mám doma parfém). Jsem na tyhle sladké vůně a tahle mě baví.

100_9824

Z jednoho vzorku si člověk těžko udělá úplný úsudek, ale sprcháč mě nevysušil, umyl a vůně, ta vůně.. Zbožňuji je. Konzistence není klasicky sprcháčová, jedná se o sprchový krém a je to znát. Hutný, dobře pěnící a pokožka pak není vysušená, navíc vydrží dlouho vonět.

100_9826

Za sebe rozhodně můžu říct, že je sprcháč super a rozhodně si ho pořídím v plném balení. Jen nevím, pro jakou vůni se nakonec rozhodnu… Při nejhorším zaplním naší koupelnu zajíci (když jsem teď schovala šampony .-)) ).

100_9827

Máte se zaječími sprcháči zkušenost? A zúčastníte se výzvy pro blogerky?

6 komentářů:

  1. Taky jsem měla vzoreček :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nevím, kde jsem k němu přišla, ale jsem za něj ráda. Teď fakt vím, že ten sprcháč potřebuju :-))

      Vymazat
  2. Ten vzoreček bych si ráda sehnala, ale možná rovnou půjdu do plného balení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že rovnou celým balením neuděláš chybu :-)) Je fakt super a ještě teď, po x hodinách ho ze sebe cítím :-))

      Vymazat
  3. já jsem se výzvy taky zúčastnila :)
    http://radkakaiserova.blogspot.cz/2014/02/playboy.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)