FLORMAR–Veškerá péče o nehty v jednom - Nail care 4in1

Přiznám se… Jsem člověk, co si rád usnadní práci. Miluju masky na obličej Xv1, kdy maska není jen maska, ale třeba i peeling atd. Ironií však je, že jsem zároveň člověk, co miluje mít tisíce lahviček věcí se stejným využitím.

Když jsem trávila zase nějaký čas v Brně, neopomněla jsem samozřejmě navštívit drogérii. Zaujal mě tam koš s laky na nehty od značky Flormar. O značce jsem slyšela i četla, ale osobní zkušenost zatím chyběla.

Flormar 4in1 (4)

Chvíli jsem si prohlížela odstíny a snažila se sama sebe přesvědčit, že nových laků teď mám víc než dost a skoro by se mi podařilo zvítězit, kdybych nenarazila na nehtovou péči 4v1. To mě zaujalo, protože už svým nehtům delší dobu slibuju nějaké to vyživení a hlavně top coat…

Je tedy jasné, že jsem se nechala zlákat. Protože slibovaná veškerá péče v jednom produktu? Tomu nelze odolat .-) A co tento zázrak slibuje? Kromě základní báze se má jednat také o zpevňovač nehtů, podporu růstu a lesklý top coat.

Flormar 4in1 (1)

Basic coat – tady nevím, jak hodnotit. Nehty po odlakování nejsou zabarvené ani nikterak poničené, čili soudím, že v tomto ohledu funguje lak jak má.

Zpevňovač nehtů – ANO!!! Drápky mám tak pevné a tvrdé, že je neohnu ať se snažím sebevíc.

Podpora růstu – nehty mi rostou samy o sobě docela rychle, takže tady extra zázrak nevidím. Ale spíš bych řekla, že jsou vyživené. Sice jsou stále dost křehké (další paradox v mém životě – nehty tvrdé, ale např. při ťuknutí o stůl se ulomí…), ale mám pocit, že toho ustojí víc než obvykle.

Leský top coat – ano, ano, ano! Lesk jak blesk přesně sedí. I bez nalakování se nehty krásně lesknou, to se musí nechat a po přelakování barviček je lesk nepřehlédnutelný.

Flormar 4in1 (3)

S lakem se pracuje dobře. Má dlouhou rukojeť pro pohodlnou manipulaci a štěteček je další a užší, což mi vyhovuje. Velmi rychle zasychá a opravdu jsou po něm nehty krásně lesklé. Nemůžu ho ale ohodnotit jako top coat co se zvýšené výdrže laku týče, protože nikdy nemám lak déle jak 3 dny. Špičky se mi neloupaly, ale jak dlouho by vydržely netuším.

Objem lahvičky je 11ml a cena kolem 70-80Kč myslím.

Flormar 4in1 (2)

Za sebe můžu říct, že jsem z péče nadšená a značka mě natolik zaujala, že jsem při poslední návštěvě drogerky neodolala lakům. Škoda, že dekorativka byla dost přebraná. Láká mě vyzkoušet i ji, tak snad na ní někde narazím.

Ještě připomenutí: dneska je poslední den, kdy se můžete zúčastnit GA o krásný šperk.

4 komentáře:

  1. Ahoj pěkný článek ;) já už taky dlouho hledám něco na své nehty, které jsou lámavé a moc nerostou, tak asi vyzkouším, protože pokaždé v minulosti jsem byla z laků na podporu nehtů zklamaná, tak bych ráda něco co opravdu funguje.

    Díky a pěkný den

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji :-) V tom případě bych ti možná spíš než laky a doporučila koupit si v lékárně buď Phantenol nebo Vitacalcin. Obojí mi na nehty pomohlo, přestaly se třepit a i ohledně lámání byly odolnější. Laky a výživy jsou podle mne jen doplňkové služby :-)

      Vymazat
  2. Zpočátku jsem z něj byla nadšená, ale pak začal dělat bublinky. :/ Jsem asi tak v půlce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( tak to naštve.... můj zatím drží a radila bych mu, aby nic takového nezkoušel :-) po dlouhé době něco na nehty, co se mi fakt líbí, tak snad vydrží

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)