Týden na téma…. SUPER PLAYBOY–natural spray

Začnu tím, co jsem dostala jako první a co je podle mne nejtěžší zrecenzovat (ne, že by deo byl lehčí…). Ano, tušíte správně, jde o voňavku.

Super Playboy (1)

Jak už je z fotky ze včera jasné, nemám tu roztomilou ušatou, ale praktickou na převážení (ale ušatou bych taky moc ráda vlastnila). Voňavku jsem objevila jako dárek k Vánocům od bráchy a musím uznat, trefil se skvěle (kdysi jsem dostala růžová sluchátka a brácha argumentoval slovy: “měly tam tisíce barev, ale já věděl, že můžu vzít jen tu jednu” – ach, zná mě .-D). Sázka na růžovou se vyplatila.

Super Playboy (2)

Asi začnu ofiko popisem a pak vám povím mé dojmy a pojmy. Jdeme na to:

Ve světě, kde se může stát cokoliv a možná se i stane, se připravte na dobrodružství impozantních rozměrů. Ze stínu noci vystupuje zcela nový hrdina, mistr ve svádění. Přichází Super Playboy. Dvě nové vůně Playboy z vás jediným navoněním udělají super svůdce noci. Luxusní řada produktů péče o tělo Super Playboy pak dokončuje tuto proměnu. Vy jste Super Playboy a obvyklá pravidla již pro vás neplatí! Osvoboďte své schopnosti a ovládněte noc! Nyní můžete vyjít do ulic a svádět. S velkou silou vás prostoupí ohromná přitažlivost. Jste připraveni na akci? Press To Play!

Vůně, díky níž vám on bude ležet u nohou. Schopnost nalákat: Směs koktejlu margarita, energického drinku a mandarinek upoutá jeho pozornost - super rychle. Schopnost, která ho učiní super závislým: Exotická strelície, sladká frézie a naprosto úchvatná mochyně ho zcela spoutá. Schopnost být nezapomenutelná: Uzavřete dohodu se smyslným jantarem, hřejivým dřevem massoia a sexy pižmem. Nyní zůstanete navždy v jeho snech. Ten ubohý muž neměl nikdy šanci. Press To Play! (zdroj)

Super Playboy (3)

Hlava parfému Playboy Super Playboy : koktejl Margarita, akord energického drinku, kůra mandarinky

Srdce parfému Playboy Super Playboy : Frézie, strelície, mochyně

Základ parfému Playboy Super Playboy : Pižmo, jantar, dřevo massoia

Sedím tu a očichávám se, abych vám ji co nejlépe popsala. Super Playboy rozhodně není vůně pro někoho, kdo sedí v koutě. Je to totiž vůně, která přímo křičí o pozornost. Je sladká. Je svůdná. Je vyzývavá. Je prostě svá.

Musím se vám k něčemu přiznat… Miluju ji!!!

Super Playboy (5)

Není to vůně, co s vámi vydrží celý den, to rozhodně ne. Ale je to vůně, která vám vydrží dělat společnost celé dopoledne, pak vyžaduje doplnění a bude s vámi i celé odpoledne. Je to vůně, která vám dokáže předat svojí sílu a nabudit vás, když máte pocit, že nemáte sílu, chuť a energii. Alespoň na mne tak působí.

Super Playboy (4)

Chudinka mi už jednak docela dochází a taky má dost poškrábaný obal od věčného cestování se mnou. Je to totiž jedna z mála vůní, co opravdu chci mít pořád u sebe. Pro někoho možná bude až moc “řvavá”, ale pro mne je to přesně to, co mám ráda a co hladí mé smysly, i když to není nejjemnější pohlazení. Co si budeme nalhávat .-)).

Super Playboy (6)

Jako důkaz toho, jak mě vůně okouzlila může být i to, že se SP myju, mažu… Ale o tom zase až příště.

Co vy a vůně Playboy? Máte rádi? Jaká je vaše nej?

1 komentář:

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)