Jen RŮŽOVÁ to může být….

Několikrát jsem přiznala, že nejsem minimalistka. V ničem. A co se týče věcí, co mívám v kabelce, najdete u mne i šroubováky a mini vodováhu… Nebo tomu alespoň tak bylo. Pak nastala změna – u kabelky se mi utrhl popruh, už to prostě nevydržel a tak to zabalil, a mně došlo, že takhle to dál nejde a že holt budu muset umět přežít i bez kabelky plné věcí.

Jenže. Velká kabelka přímo láká k tomu, abyste do ní hodili i něco navíc… A tak jsem to vyřešila šalamounsky – malou kabelkou.

Hrozně dlouho jsem si přála psaníčko a když se mi naskytla díky eshopu PoštovnéZdarma jedno získat, byla bych sama proti sobě, kdybych si ho nepořídila.

100_0289

Problém byl jen s výběrem barvy. Růžová byla jasná, ale světle nebo tmavě? Po konzultaci jsem se nakonec rozhodla pro tmavě a rozhodně nelituju.

Kabelka je vyrobena z umělé kůže ozdobená zlatými detaily – zapínání a řetízek. Ten se dá odepnout a psaníčko můžete nosit jen tak v ruce. Vnitřek mě mile překvapil – hezký kytičkový.

100_0294

Zezadu je kabelka hladká, zapíná je klasické + je uvnitř ještě magnet.

100_0292

Ač se to nemusí zdát, psaníčko mate tělem a je docela prostorné. Takže kromě seznámení s kabelkou vám i ukážu, co v ní nosím:

Základ z kosmetiky: zrcátko, řasenka, tužka a rtěnka. Když je hezky, vystačím si jen s tímhle. Papírové kapesníčky, krém na nohy (hodně cestuju + mám nové boty a tak je pro mne tohle minibalení skvělý pomocník), gumičky do vlasů a sponky – ač miluju rozpuštěné vlasy, občas mi tak lezou na nervy, že je musím stáhnout. A představa, že bych je chtěla stáhnout a neměla čím je pro mne děsivá .-D.  Klíče, pouzdro s mobilem, voňavka,  kreditka a nějaké drobné. Proč nenosím peněženku? Moje milovaná peněženka od Tory Burch, kterou jsem měla to štěstí vyhrát tady, je totiž trošku rozměrnější a  tak se mi tam vejde buď ona nebo zbytek.

100_0287

100_0299

Kabelka už toho se mnou přežila docela dost: kromě cestování přes půlku republiky jsme si spolu zašly s kamarádkou na víno, byla se podívat na ohňostroj a jen tak toulat po městě. Výhodou je, že se mi vejde do větší kabelky, takže ji mám “v pohotovosti” stále připravenou – když se rozhodneme na poslední chvíli někam jít, jen ji vyndám z velké kabelky, kterou nechám doma/v autě a můžu jít. Velmi praktické a to se mi líbí .-)

Jediné, co mě trošku mrzí je maličká chyba, které si ale běžně nevšimnete, u zapínání. Nic, závažného a hrozného, ale jsem tak trošku v některých ohledech puntík a tak mě to mrzí .-(

100_0290

Kabelku si ve všech dostupných 11 odstínech můžete prohlédnout zde.

100_0296

100_0298

Nosíte psaníčka? Nebo jste příznivci velkých kabelek?

PS: během psaní tohoto článku jsem dostala 2 velké kabelky .-)

Děkuji eshopu za poskytnutí kabelky k recenzi.

2 komentáře:

  1. Taky mám tohle psaníčko, ale béžové, využiju ovšem pouze na dovče u moře, kde nosím jen základ s sebou. Jinak nosím větší jakoby látkové kabelky, kam v případě nutnosti nacpu i sako či kabátek. :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem spíš příznivec velkých kabelek. Ale moje záda za to platí hroznou daň a tak zkouším co nejvíc nosit malé :-)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)