Po čem mé srdce s nadcházejícím podzimem touží

Ač je venku stále docela hezky, podzim se blíží a já začínám mrznout. Mrznout a přemýšlet, co si pořídit, aby se podzim stal…. Snesitelnějším… A co by mi podzim zpříjemnilo? Rozhodně následující věci.

Autumn-Leaves

Sada štětců EcoTools – jednu pidi sadu už mám a protože jsem ze štětců nadšená, chci další a tentokrát větší .-)

Make up – těch není nikdy dost, ale s příchodem podzimu bych ráda vyzkoušela nějaký nedrogerkový.

E-style paletka stínů – mno, upřímně… Asi všechny paletky stínů od této značky, co si budeme nalhávat. Ale teď na podzim tuhle krásně barevnou – je to můj způsob, jak bojkotovat podzimní šeď.

Legíny – obyč černý, ale teplejší. Naučila jsem se nosit sukně, a nechci se jich v zimě vzdát, tak není lepší varinta.

Tmavé laky na nehty – mám samé veselé barevné, tmavých jen málo. Nemusí být zrovna jako na obrázku, ale prostě nějaké “temné” barvičky si pořídit musím.

Chlupaté teplé ponožky – co si budeme nalhávat, na doma jsou dokonalééééé a já musím rozšířit svou sbírku o nové kousky.

Návleky – k nízkým botám, ideální parťák v boji se zimou, mám jen modré a bílé a chce to i černé.

Fialová rtěnka – ta nemá žádné racionální odůvodnění, kromě mojí výmluvy, že jakmile si pořídím zase fialové vlasy, budu ji NUTNĚ potřebovat .-))

Kruhové šály/šátky – šál a šátků mám plno, ale miluju kulaté, do které se tak krásně zachumláte… A těch tolik nemám. A protože na podzim chci barvy, musím si nějaké pořídit.

theBalm Mary-Lou rozjasňovač – chci ho už delší dobu, ale kdy jindy, než na podzim, když pleť začíná být šedá a potřebuje oživit, si ho pořídit?

Dlouhý teplý svetr – miluju v zimě svetry, mám různé a tahám je hrozně ráda. Když jsou dostatečně dlouhé, jsou skvělé i jako šaty k leginám a ráno mi usnadňují vymýšlení outfitu. Svetrů není nikdy dost.

Výrazný náhrdelník – barevný. S ním to mám jako se stíny. Ač je to spíš letní záležitost, pro mne je to bojkotování šedi a projasňování dne .-))

Kotníčkové boty na klínku – mám kotníčkové boty, mám kozačky na klínku, ale nic mezi tím. A potřebuju něco takového k sukním.

Tak, to je k mému podzimnímu wishlistu vše. Co si s nadcházejícími chladnějšími dny přejete vy?

5 komentářů:

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)