Kawar - perla Mrtvého moře pro krásu a zdraví

 

KAWAR - na rozdíl od spousty značek v tuzemském i světovém kosmetickém průmyslu - klade prvořadý důraz na co nejefektivnější využití působení čistě přírodních komponentů obsažených v jednotlivých produktech této své přírodní řady. Každý výrobek uváděný na trh pod značkou KAWAR prochází pečlivým kontrolním procesem a veškeré v sobě obsažené ingredience pak velmi důkladnou rafinací s důrazem na zachování naprosté ekologické čistoty veškerých přírodních složek.


Ostatně také proto je kosmetika KAWAR vyráběna v Jordánsku, kde se na hranicích s Izraelem Mrtvé moře už více než 3 000 000 let nalézá. Tohle rozsáhlé jezero je zárukou vysokého čistě přírodního obsahu solí a minerálů, které blahodárně působí na náš organismus. A právě proto je dobré používat kosmetiku KAWAR, protože její produkty jsou znatelným dokladem toho, že příroda a vše, co přímo z ní pochází, je tím nejčistším základem péče nejen pro naše tělo, ale i duši. Ostatně vyzkoušejte sami PERLY MRTVÉHO MOŘE PRO KRÁSU A ZDRAVÍ... (zdroj: oficiální webové stránky kosmetiky Kawar)


Nedávno jsem někde zaslechla, jak se už nevím kdo, bavil o kosmetice Kawar. Docela mě to zaujalo a proto jsem si hned ještě ten den našla nějaké info na netu. Přípravky se mi zdály velmi zajímavé a jelikož jsem zrovna přemýšlela, jaký nový denní a noční krém vyzkouším, volba byla celkem jasná. V současné době vlastním od této firmy 3 výrobky a uvažuji o pořízení dalších. Kromě denního a nočního krému jsem si pořídila ještě i after shave. Sice se na něm píše, že for men, ale vzhledem k tomu, že si myslím, že pánové tvorstva v mají v tomhle dlouhodobý náskok a že co je dobré pro jejich obličej, mým nohám neublíží, rozhodla jsem se si ho koupit a rozhodně nelituji! Ale vezmeme to hezky popořadě.


KAWAR - day cream (50ml, 149Kč)

Do hloubky pronikající hydratační krém s minerály z Mrtvého moře zvyšuje vlhkost, pevnost a pružnost pleti. Obsažené minerály a ochranný UV filtr zaručí vaší pleti výživu a ochranu po celý den. Vaše pleť bude svěží, vláčná a jemná na dotek. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Pro všechny typy pleti (info z obalu).

Krém je velmi lehký a je pravdou, že se velmi rychle vsakuje. Má příjemnou vůni, když zavřu oči, úplně vidím léto, pláž a moře, což se mi líbí :-). Navíc krému stačí nanést opravdu málo a vyjde vám to nejen na obličej, ale i krk, což se také počítá. A dalším významným plusem je to, že se na něj bezvadně nanáší make up.

KAWAR - night cream (50ml, 149Kč)


Noční výživný krém s minerály z Mrtvého moře obsahuje pečlivě vybrané složky, které pleť zjemňují a dodávají jí zdravý a zářivý vzhled. Obsažené minerály, vitamín A a E vyživují a regenerují pleť v průběhu celé noci. Vaše pleť bude rozjasněná, svěží, vláčná a jemná na dotek. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Pro všechny typy pleti (opět info opsané z obalu).

Složením i vůní mi přijdou oba krémy naprosto totožné. Už po pár dnech používání jsem si všimla, že je moje pleť taková... spokojenější :-) Nebo jak to lépe nazvat. Spojením denního a nočního krému je vyživená, hydratovaná a fakt hezká. 

KAWAR - After shave for men (150ml, 269Kč)*

Emulze po holení hydratuje vaši pleť a zanechává pocit jemnosti a pohodlí po celý den. Přirozený komplex minerálů z Mrtvého moře a přírodních extraktů z mimózy, heřmánku a aloe vera navrací pleti vitalitu a stimuluje krevní oběh. Citlivou pokožku zklidňuje a zabraňuje podráždění, díky svému obsahu mentolu pleť příjemně osvěží. Obsažený mandlový olej působí na pleť jako kondicionér. Emulze nezanechává pleť mastnou. Je vhodná po holení či depilaci nebo kdykoliv pro osvěžení pleti. Pro všechny typy pleti (zase opsáno z balení).

Pravdou je, že s koupí jsem velmi váhala. Rozhodla jsem se teprve ve chvíli, kdy se mi, i přes používání tělových mlék, zdály nohy po holení suché, až šupinaté. To mi bylo jasné, že to chce nějakou speciální péči. Díky mandlovému oleji je pokožka krásně hladké, žádné šupinky a mentol opravdu osvěžuje. Stejně jako denní i noční krém, emulze se velmi rychle vstřebává a jediné, co zanechává je hebkost a svěžest.

Pro představu: 1. noční krém, 2. denní krém a 3. emulze. Emulze je tekutější, takže se snadno a rychle roztírá. Oproti tomu oba krémy jsou hutnější, což je u obličeje super, protože se vám nikde nic neroztéká. Jsou snadno roztíratelné.


* tuhle cenu jsem za krém neplatila. Sehnala jsem na internetu, kde byly poslední 2ks (koupila jsem si je oba :-)) ) a i s poštovným mě vyšly na 111Kč.

2 komentáře:

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)