Inspirováno Facebookem

Ahojte Veselý obličej

Fb je plný nejrůznějších stránek, ke kterým se můžete přidat. Vím, nic nového.  Spousta stránek je dle mého názoru úplně nijaká, ale pár výjimek, které za to stojí, se najde. Jednou takovou stránkou jsem se nechala inspirovat při tvorbě nové kategorie Fashion inspiration.

Často, když projíždím net, narazím na nějaký kousek oblečení, který mě zaujme a já si ho uložím. Složku takových obrázků už mám skoro plnou a tak mě napadlo zkoušet kousky spolu kombinovat.

Mno a protože nerada dělám věci “jen tak do šuplíku”, občas se tu takový nějaký můj výtvor objeví. Jednou lepší, jindy horší – záleží na vkusu Veselý obličej Každopádně budu ráda, když mi dáte v komentářích vědět, jak se Vám ta či ona kombinace líbí a zda byste si něco takového na sebe vzaly.

A teď už tadáááááááááá, přichází moje první módní inspirace:

GaR

Mým prvním počinem je šedočervená kombinace. Obě barvy mám ráda, u každé se najde její “ale”. Šedá je sama o sobě “nijaká”, taková nevýrazná. Červená je zase výrazná až moc a potřebuje něčím “zkrotit”. Proto se mi tyhle barvy spolu líbí, krásně se doplňují.

Outfit je jinak jednoduchý – jedná se o džíny a cardigan v odstínech šedi, stejně jako doplňky – výrazný náhrdelník a jednodušší náušnice.

Zbytek je proveden v červené: tílko, které bude pod cardiganem koukat, kabelka a boty. Hrozně se mi líbí tenhle styl bot, ale bohužel jsem nenašla v červenější barvě, která by více ladila ke kabelce a tílku. Samozřejmostí bych považovala červenou rtěnku a nejspíš i nehty, klidně s šedým ukazováčkem na jedné a prsteníčkem na druhé ruce.

Náramky a prstýnky bych vynechala, stejně jako doplňky do vlasů.

Líbí se? Má cenu v téhle kategorii pokračovat? Budu ráda za každý Váš názor Veselý obličej

4 komentáře:

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)