Klubové karty + výhody s nimi spojené

Ahojte.

Jak se snažím na tomhle blogu udělat tradicí, je poledne, včera tu nic nebylo a tak je dneska čas na článek.

Dneska se podíváme na zoubek drogeriím a jejich klubovým kartám/členství v klubu.

Myslím, že nejznámější v téhle oblasti je DM se svým active beauty světem výhod.

dmAsi všichni víte, o co jde. Sbíráte body. Za každou utracenou dvacku máte jeden bod. Za body pak můžete mít buď slevu na celý nákup, na nejdražší položku v nákupním koši, nebo si body vyměnit za slevové knížky.

Výhodou je, že jakmile se rozhodnete stát členy, téměř okamžitě (po vyzvednutí v drogerii) máte k dispozici provizorní  kartu. Tu buď pomocí terminálu, nebo v klidu domova pomocí netu, po vyplnění formuláře, “vyměníte” za “pravou” kartu. Než Vám ale přijde, provizorní karta ji 100% zastoupí.

K hlavní kartě si můžete taky objednat malé karty třeba na klíče, které dáte svému okolí, aby Vám sbíralo body :-).

DMko ale není jediná drogerie s kartičkou. Dalším známým a dle mne i výhodným klubem je Teta Klub.

karta-teta Sbírání bodů je také, ale k tomu ještě stále akce a slevy. Myslím, že jednou z nejznámějších akcí je 1+1 zdarma, která je výhradně pro členy klubu. Vím, že teď se to vztahovala na Nivea krém a k tomu byl zdarma odličovat + ještě 100Kč sleva.

Kartičku dostane také prakticky hned. Navíc hned k ní máte také 3% slevu na veškeré nezlevněné zboží. Karta mi 3 úrovně – základní – stříbrná – zlatá. A ano, tušíte správně, čím “lepší” kartu vlastníte, tím větší slevy na Vás čekají. Se zlatou je pevná sleva 5% tuším.

Teta nabízí také slevové kupony, ale to jsem zatím nezkoumala protože to nějak souvisí s web kontem a do takových věcí se pouštím jen nerada.

karty

Škoda, že něco podobného nemá i má nejoblíbenější drogerie  Rossmann. Ale vzhledem k jejich akcím a slevám i pro nečleny žádného klubu jim to s těžkým srdcem odpustím Veselý obličej

Vlastníte také tyto karty? Máte už Teta kartu zlatou? Popřípadě nějaké jiné členské kartičky drogerií bydlí u Vás? Veselý obličej

1 komentář:

  1. Vlastním DM kartu, kterou používám asi nejčastěji. A pak taky vlastně ještě sbírám iBody, kde zase kupuju věci mimo kosmetiku, tedy spíše do domácnosti nebo třeba knížky.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)