Pár inspirací pro líčení očí

Ahojte.

Jak jsem slíbila, pokouším se plnit a jsem tu :). Dneska více méně jen s fotkami mých očí, protože jsem se pustila do předělání designu a přítel dělá na logu a já se tu zatím moc necítím. Ale co byste chtěly, když jsem na tom začala pracovat někdy v 6 ráno, když jsem přišla z práce…

Ale zpátky k tématu a tím je líčení očí. Docela hodně se v něm vyžívám a snažím se na každou svatbu, na kterou jdu, vymyslet originální líčení. Jasně, svatebčané mě uvidí jen jednou, ale i tak.

Pojďme se tedy podívat, co jsem měla teď poslední svatby za oční make up. Celkem se jedná o 4 varianty, které považuji za takové mé oblíbené a nosím je i “mimo práci”.

Blue meets green

gbTahle kombinace mě napadla úplně poprvé, když jsme se chystali k vodě a já zjistila, jak skvěle by se mi hodila k plavkám zelenomodrá třpytkatá manikúra, protože takové mám plavky.. Ale když už to všechno ladím, tak to chce fakt všechno, tedy i oči. Oči jsou nalíčené paletkou Poptastick od MUA a řasenkou Diamante od GS. Nehty: modrý lak a třpytky noname a zelený je od Essence (kolekce laků na nehty na nohách)

 

 

 

 

Grey and lila

Moje absolutně nejoblíbenější kombinace. Stříbnošedý stín (můj je monostín od Essence) v kombinaci z fialovou (metalistická fialová z paletky Poptastick od MUA).

lila

Moc moc moc se mi tahle kombinace líbí. Občas samotná, občas s černou linkou.

hairUkázka otevřeného oka a mé momentálně krásně fialové ofiny (mé studeně blond vlasy a fialová patka byly ve skoro stejné barevné kombinaci jako oči… :D)

 

 

Summer time

Kdy je lepší čas pro to zkoušet šílené barevné kombinace než v létě? Navíc já do práce chodím až na večerní směny a to se předpokládá “uvolněnější” atmosféra, takže se svými očními stíny experimentuju neustále.

golden

Jeden z takových večerů byl, když jsem se rozhodla vyzkoušet sílu zlaté se zelenou. Výsledek? Posuďte sami…

summer

 

Standard

Někdy ale bývají dny, kdy vím, že třeba ženich (ano, nejčastěji vyšilují ženichové) je třeba hrozný puntičkář a hledá chyby… to pak nezbývá nic jiného, než nasadit neutrální líčení.

standard

Moc ráda to nedělám, ale zase na druhou stranu si říkám, že alespoň díky tomu využiju Undressed od MUA, která je pro tyto situace jak dělaná.

Jaké líčení očí preferujete vy? Výrazné nebo neutrálnější?

4 komentáře:

  1. Fialová ofina je super!!! já na odvážné líčení nemám odvahu, chodím decentně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jak kdy, ale většinou u mne převládají barvičky :)

      Vymazat
  2. provizorní logo :D
    jinak líčení očiček se mi líbí všecko, hlavně to zlatý. jaký jsi na to použila stíny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na logu přítel stále pracuje (měla bych ho popohnat...)
      myslím, že jsem u každého líčení psalo, co jsem používala, převážně je to MUA a Poptastic a pak stíny od Essence. Konkrétně zlaté líčení je celé dělané Poptasticem :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)