Vyzkoušeno: Clarins Creme Jeunesse des Mains Hand and Nail Treatment Cream

Hromadí se mi tu vzorky, jak plné, tak už vyzkoušené a já si řekla, že kromě rubriky “testování vzorků”, kde napíšu jen svoje první dojmy, by to chtělo i rubriku na trochu větší vzorky, případně testery. Přece jen se dají použít víckrát a člověk si díky nim udělá na věc lepší názor a líp ji pozná. A daná věc si pak zaslouží lepší recenzi, než pár slov.

Dneska se podíváme na krém na ruce Creme Jeunesse des Mains Hand and Nail Treatment Cream. Vzorek má 8ml. Používám ho druhý týden a ještě chviličku budu moct.

Napřed ale ofiko popis a složení:

Creme Jeunesse des Mains Hand and Nail Treatment CreamKrém na ruce a nehty
Účinná ochrana proti vysoušení a poškozování pokožky rukou a nehtů.

Hydratační krém chránící proti popraskání a podráždění.
Zanechává ruce hebké a hladké, poskytuje příjemný pocit pohodlí a posiluje nehty.
Chrání proti stárnutí pokožky a potlačuje pigmentové skvrny.
Eliminuje pocení rukou.

Složení :

  • Esenciální výtažky ze sezamového oleje - hydratují a působí proti volným radikálům
  • Nezmýdelnitelný podíl karité - chrání před agresivním ovzduším a regeneruje
  • Výtažek z japonského morušovníku - potlačuje existující skvrny
  • Kůra Conduranga - stahuje a zabraňuje pocení rukou
  • Výtažek z Myrhy - posiluje nehty (zdroj)

A teď už k mému názoru:

Krém má krásnou vůni. Připomíná mi mýdlo a vydrží vonět opravdu dlouho. Navíc ho stačí malé množství a ruce jsem krásně hydratované a vláčné. Nezanechává žádný mastný film, okamžitě se vsakuje a vaše ruce jsou tak připravené pokračovat v práci bez zdržování.

Krém je lehoučký a snadno se roztírá.

Creme Jeunesse des Mains Hand and Nail Treatment Cream 2

Čeho jsem si opravdu všimla je zpevnění nehtů. Ač mám svoje nehty relativně pevné, jsou strašně křehké a třepí se. Co testuju tento krém, nehty jsou pevné jak kamen.

Souhlasím i s regenerací. Jak jsem na sebe práskla v Tagu 15ti divných faktů o mně, mým zlozvykem jsou záděry. A tenhle krém si  nimi ví rady a opravdu rychle a účinně je léčí.

S hydratací bych souhlasila/nesouhlasila. Určitě hydratuje, o tom nemůže být pochyb, ale znám krémy, co mi ruce zhydratují víc. Tenhle na den je ok, ale na noční hydratační proceduru bych si vybrala jiný.

Pocení rukou stejně jako existující skvrny nemůžu posoudit, ani jedno mě naštěstí netrápí.

Co říci závěrem? Krém bych určitě doporučila. Když už ne jako stálici, tak alespoň jednou vyzkoušet. Určitě se to vyplatí, pokud máme jako já trápení  nehty nebo záděrami. A v nesmím zapomenout ani na vůni.  Už jen kvůli ní si mazání rukou tímto krémem užívám :)

Jediným ale by mohla být cena. 100ml vás vyjde v průměru kolem 500Kč (na odkazu zdroje popisu a složení je za 460Kč).

Máme zkušenost s tímto krémem? Jaký je váš oblíbený krém na ruce?

4 komentáře:

  1. Jip, tak tenhle krémík znám. Používá ho kamarádka a voní fakt skvěle. Ale jako studentka si krém za pětikilo dovolit nemůžu :( Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ze začátku taky říkala, že je cena vyšší, ale když vidím, jaké divy dělá s mými záděrami, tak přemýšlím, že bych investovala do plného balení

      Vymazat
  2. ach Clarins. tak moc bych od nich chtěla něco vyzkoušet. ale jak psala Anna, pět set jen za krém na ruce... na to nemám. kdybys měla ještě někdy takhle velký vzorek, nechtěla bys o něj uspořádat giveaway? nebo jen tak poslat dál? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clarins se ještě v rubrice "Vyzkoušeno" objeví, tak tě třeba na něco nalákám :) A myslím, že dělat giveaway o takové "nic" by se asi moc nevyplatilo :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)