VERY ME LIP ADDICT od Oriflame

Na dnešek jsem si pro vás připravila recenzi něčeho sladce voňavého. Díky Oriflame jsem měla možnost vyzkoušet rtěnku Very me lip addict v odstínu Fresh Peach.

(Pozn.  teď, po dofocení fotek a přípravě článku tu sedím a stále očuchávám ruku, kde mám ukázku barvy… ta vůně je fakt… pokud jste na sladké vůně, tak přímo  ^ach ach^ :-) ).

Ale hezky od začátku. Když mi přišel balíček, byla jsem natěšená. Jednak proto, že čím dál tím víc přicházím na chuť rtěnkám a jednak proto, že součástí balíčku byla i řasenka a já teď chystám zkoumat a porovnávat všechny nové řasenky, co se mi doma nashromáždily. Sama jsem hrozně zvědavá na vítěze. Ale to zase odbíhám.

Oriflame - very me lip addict (fresh peach) (1)

Po otevření balíčku jsem byla opravdu nadšená. Má slabost pro růžovou je asi všeobecně známa a když jsem vytáhla krásnou růžovou rtěnku, mé srdce zajásalo. Mám ráda originální věci, obaly… A vím, že tuhle rtěnku jak v kosmetické taštičce, tak i v krabičce mezi ostatními rtěnkami, rozhodně nepřehlídnu a to je to, co já ráda. Takže co se týče růžového balení se stříbrnými detaily a nápisy, za mne 100% spokojenost.

Nicméně všichni víme, že krásný obal produkt na nic nezachrání. Je tedy čas podívat se na samotnou rtěnku.

Oriflame - very me lip addict (fresh peach) (2)

Jak už jsem psala, mám odstín Fresh Peach. Krásná šťavnatá broskvová barvička. Rtěnka slibuje několik “superschopností”, jako jsou:

Vynikající krytí, krásnou barvu a přitažlivý lesk doplňuje příjemné zvláčňující složení s vitaminem E – a to zní super, ne?

Oriflame - very me lip addict (fresh peach) (5)

Netuším, jak jsou na tom ostatní odstíny, ale Peach jako by jen rty vylepší. Nesnaží se na sebe strhnout veškerou pozornost, jen dokreslí finální vzhled. A i když není prvoplánovou hvězdou líčení, je to právě ona, kdo dodá tu pomyslnou třešničku na dort. Alespoň na mne tak působí. Rty jsou po ní šťavnaté a přesto působí přirozeným dojmem.

Oriflame - very me lip addict (fresh peach) (4)

Konzistence je krásně krémová. Po rtech klouže jako balzám. Nevysušuje, naopak, zdá se mi, že rty jsou krásně vláčné. Taky nezvýrazňuje chyby a nezalézá do vrásek, díky čemuž rty vypadají úchvatně.

S výdrží u krémových rtěnek je to všeobecně bída, nicméně 1 – 2 hodiny normálního provozu (když teda nejíte a nepijete) s vámi vydrží. Když jsem zaneprázdněně jen pracovala bez kecání, vydržela i 3 .-)

Rtěnka se prodává v 8 odstínech, které si spolu s dalšími info o rtěnce můžete prohlédnout zde. Momentálně je v akci za 79Kč a to je cena, za kterou se rozhodně vyplatí vyzkoušet.

Výsledek? Sedím tu, koukám na rty do zrcadla, koukám na rtěnku a říkám si: “je na ní něco, co se mi nelíbí?” a napadá mě jen jediná věc: 4g vyplýtvám asi hodně rychle :-).

Oriflame - very me lip addict (fresh peach) (3)

Znáte? Máte? A co vy a Oriflame celkově? Určitě doporučuju facebookové stránky, kde se často pořádají soutěže o výrobky a pokud jste Oriflame nadšenec, určitě se vyplatí registrace u nich. Nemusíte prodávat, stačí si užívat super ceny pro sebe a své okolí. Více o práci s Oriflame tady .-)

PS: Na stránkách je každý měsíc taky soutěž, ne jen na fb.

PPS: Ještě nás čeká řasenka.

Děkuji za poskytnutí rtěnky k recenzi Oriflame Beauty Teamu.

2 komentáře:

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)