Jak na krásné vlasy? S JOICO COLOR ENDURE

Díky projektu ŽENY s.r.o. jsem měla možnost zúčastnit se testování šampony a kondicionéru JOICO určeného pro blond vlasy.

Požadavky jsem splnila a těšila se, jaké krásné vlasy budu mít.

joico

Bohužel se jedná jen o cestovní balení, takže můžu napsat svoje dojmy ze tří umytí, ale i tak si myslím, že jsem si obrázek udělala.

Chtěla bych pochválit napřed design – krásná barva v kombinaci s bílými a modrými popisky – super. A hlavně, co se mi líbí je otvírání: já osobně mám tohle dávkování nejraději, tak za to velké plus. Osobně jsem jen ve sprše měla problém rozeznat, co je co .-) Lahvičky jsou si moc podobné, ale to je můj osobní problém.

JOICO  COLOR ENDURE (4)

ŠAMPON

První, čeho si všimnete je nádherná vůně. Něco mi připomíná, ale nedokážu to uchopit a zařadit. Ale první, co mi bleskne hlavou je něco z dětství. A dál ode mne myšlenky utíkají a já jsem unášena vůní na jiná místa.

JOICO  COLOR ENDURE (10)

Když přestanete být omámené vůní a přejdete z očuchávání k aplikaci, všimnete si opravdu fialové barvy. A tak to u silver šamponů má být.

JOICO  COLOR ENDURE (1)

Pěnění je obstojné a šampon z vlasů dostane vše. Měla jsem udělané melíry křídami, přelakované je a ještě tam heat protector kvůli žehlení vlasů. A všechno zmizelo a zůstaly jen krásně umyté vlasy.

JOICO  COLOR ENDURE (3)

Důležitá věc na konec: dělá šampon to co slibuje?

Tím, že jsem měla opravdu jen tester, nemůžu soudit dlouhodobější vliv na vlasy, ale je pravdou, že moje platinová byla ještě o něco studenější než obvykle. Nádherná ledová blond, kde nebylo po žluté ani památky. Stav, který mi naprosto vyhovuje.

JOICO  COLOR ENDURE (5)

KONDICIONÉR

Na rozdíl od šamponu kondicionér už tak výraznou fialovou barvu nemá. Odstínem bych ho přirovnala k přibalené péči po barvení od Syoss. Vůně je totožná se šamponem a vydrží ve vlasech min 2 dny (takže jsem si jak cvok neustále očichávala vlasy .-) ).

JOICO  COLOR ENDURE (7)

Není ho třeba velké množství. Nanášela jsem ho jen do délek a musím přiznat, že měla vlasy docela zacuchaná a díky tomu jsem měla hrůzu z následného rozčesávaní. A byla překvapená. Vlasy byly jemné a v pohodě šly rozčesat – co víc si přát.

JOICO  COLOR ENDURE (2)

JOICO  COLOR ENDURE (6)

Co říci závěrem? Výrobky jsou to skvělé. Dělají, co mají a ještě při tom krásně voní .-) Takže za sebe blondýkám určitě doporučuju omrknout a vyzkoušet.

JOICO  COLOR ENDURE (9)

JOICO  COLOR ENDURE (8)

11 komentářů:

  1. Dobrý den. Velice nám udělala radost Vaše recenze. Chci jen upřesnit, že se nejedná ovzorky, ale o cestovní balení 50 ml. Vzorky od Joico jsou po 7 ml. Co se týká rychlého rozlišení ve sprse , kondicioner by měl mít nápis vyveden v bílé barvě. S pozdravem Vlk Martin Joico

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, v článku jsem cestovní balení upravila a rozlišení je opravdu jen můj subjektivní názor, protože ve sprše jsem opravdu slepá a drobné detaily skoro nejsem schopná odlišit :-)

      Vymazat
  2. Tyhle jejich přípravky mi nic s vlasy neudělali :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ne? Já si právě po použití připadala jako Ledová královna :-) Alespoň co se barvy vlasů týče.... :-)

      Vymazat
  3. O této značce jsem moc neslyšela ani nečetla, ale ráda bych aspoň jeden produkt vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mne byla taky jedna velká neznámá, ale právě na webu Ženy s.r.o. je často v testování a tak jsem neodolala, abych poznala zase jednou něco nového :-)

      Vymazat
  4. Strašně se těchto silver šamponů bojím, mám je zafixované jako ty, co ničí vlasy :D Ale vypadá to, že jsi byla hodně spokojená, jen je škoda, že si nepřidala fotku před a po :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že pokud je nebudeš používat fakt denně, tak vlasy nezničí... Nebo aspoň ty moje už přežívají víc jak rok a jsou na tom co se kvality týče pořád stejně. Je sice pravda, že když tam nechám třeba mojí milovanou Schaumu déle, tak jsou vlasy pak sušší, ale nic, s čím by si neporadil kondicionér. Jinak vlasy mám teď čerstvě zesvětlené a jsem pochopitelně žlutá, takže plánuju ještě jeden post právě s vlasy před a po :-)

      Vymazat
  5. Tak tato značka vlasové péče je pro mě naprostá novinka.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji sice znala z netu, ale měla jsem tu čest až teď a super! Určitě na ni koukni, mají i řadu pro tmavovlásky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja by som ich kludne vyskusala :)


    Posledny den giveaway o vlasovy balicek tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)