Pořádek je sice pro blbce, ale organizace je fajn…

… a s dobrými pomocníky navíc i stylově vypadá.

Dneska vám jednoho takového pomocníka ukážu. Jedná se o organizér a je už na vás, čeho. Podle ofiko popisu se jedná o “praktický úložný box z netkané textílie je lehký a snadno skladné. Hodí se zejména na kosmetiku a make-up”. Je z e-shopu PoštovnéZdarma, kde si můžete vybrat z 5ti barevných provedení.

Úložný box (4)

Úložný box (5)

Všechny se mi hrozně líbí. Nevybrala bych si snad jen modrý, protože by se mi barevně do pokoje vůbec nehodil, ale to mu vůbec na kráse neubírá. Po designové stránce jsou velmi povedené. Stejně jako po praktické – boxík se dá snadno složit a vy ho můžeme snadno převézt. Stačí vyndat pevné dno a boxík se v podstatě sám složí.

Úložný box (6)

Organizér není nijak obří, ale ani prťavý, takže se do něj vejde plno věcí. Je jen na vás, jestli v něm budete mít pečující, či dekorativní kosmetiku. Já se rozhodla pro pečující a mám v něm svou ranní a večerní péči: pleťové mléko, pleťovou vodu, micelárky, odličovač očí, cestovní balení šamponu…. To jen pro představu, abyste věděli, kolik se tam toho vejde.

Úložný box (1)

Úložný box (2)

Úložný box (3)

Na přední straně jsou 4 malé kapsičky + přezka. Kapsičky jsou velikostně ideální na testery či “ušáky”, které tam mám já a které je dobré mít při líčení neustále po ruce .-)

Do boxíku by se ale dal také dobře naskládat a připravit make up, který denně používáte a mít to tak neustále po ruce a nemuset ráno v polospánku hledat v celé toaletce jako já, když jsem doma. Jak by to pak vypadalo v mém případě se můžete podívat níže:

Úložný box (7)

Úložný box (8)

Kromě make upu se tu nachází báze pod něj, pudr, paletka očních stínů, řasenka, lesk na rty, deo a vůně. Přední kapsičky jsem využila na gumičky do vlasů, rtěnku a korektor. Za poutko jsem dala štětce a tužku na oči.

Zatím mi organizér stojí na toaletce, ale protože je už přeplněná, tak čekám na namontování poličky nad ní a organizér tam bude mít své čestné místo, protože něco tak hezkého je škoda zavřít, aby ho nikdo neviděl.

Úložný box (9)

Líbí se vám? Chcete vidět další motivy? Není nic snazšího než KLIK.

Děkuji e-shopu za poskytnutí organizéru.

5 komentářů:

  1. Takové jsem viděla podobné i na Ebay a také jsem přemýšlela, jestli ti pořídím nějaký kvůli pořádku :)

    Monča z blogu - By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je právě taky viděla na ebay a proto mě nadchlo, že se dá sehnat i přes český eshop. A teď, jak mám všechno hezky srovnané nechápu, jak jsem mohla být bez něj :-)) Ale potřebovala bych aspoň ještě 2 :-))

      Vymazat
    2. To věřím. Já si asi nějaké časem pořídím na ebay, mají je kolem 20 Kč a poštu free, takže supr..

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Je to fešák fotogenický :-)) na GA určitě kouknu, díky za info o ní :-)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)