TA JEDINÁ….THE ONE Colour Unlimited Lipstick

Když jsem si vybírala, co bych ráda vyzkoušela od ZUII, měla jsem zálusk na rtěnku. Ale jak už jsem psala, tu jsem zrovna jednu doma k recenzi měla. Dneska nadešel ten správný čas, abych vám ji představila víc a blíž. Pojďme se tedy společně podívat pod víčko rtěnce THE ONE od Oriflame.

rtěnka - ofiko obrázek

Oficiální popis:

Dlouhotrvající rtěnka se zářivým saténovým efektem. Složení obohacené o LIPSoft Moisture Complex má texturu lehkou jako peříčko a je příjemné na rtech. Odstíny vydrží až 10 hodin.
(zdroj).

100_0311

Obal

Štíhlý a vysoký. Krásně padnoucí do ruky. Snadno k nalezení mezi ostatními, které převyšuje .-) Nejedná se o klasický obal, což je zřejmé už z fotky.  Černý s fialovostříbnými (ohledné téhle barvy v mém okolí panují neshody)nápisy a popisy, které drží a za to velké +.

Jinak se jedná a klasicky vysouvací zkosenou rtěnku, jen v tenčím provedení, takže se s ní bude dobře pracovat i majitelkám úzkých rtů.

100_0316

Rtěnka

A co se skrývá pod víčkem? V mém případě odstín Violet extreme. Podle obrázku řvavá zvýrazňovací fialová. V reálu nositelná krásně fuchsiová barvička s opravdu nádhernou vůní. Rtěnka je krásně krémová, při aplikaci nádherně klouže.

Díky své krémovitosti nezalézá do vrásek a ani nezvýrazňuje nedokonalosti. Bohužel tím také trpí její výdrž, která rozhodně není 10ti hodinová. 2 hodinky se mnou byla, i když ne tak intenzivní. Přežila napití se i menší svačinku.

Napřed jsem si myslela, že se rtěnka ztrácí postupně. Pak jsem si všimla, že po hodině (bez jídla a pití) jakoby na rtech “zaschne” a zůstane v lehkém nádechu další min 2 hodinky.  Je vidět, ale už nekřičí o pozornost jako ze začátku. Můžete s ní jíst a pít a už se nemění.

Řekla bych, že ve finále vlastně jen podtrhne krásu vašich rtů, lehce je vylepší aniž by na sebe strhávala okatě veškerou pozornost.

Na výběr je celkem 10 odstínů, od něžných světlých až po tmavé.

 

100_0318

Odličování

Rtěnka se odličuje snadno, jak micelárkou, pleťovým mlékem i odličovací ubrousek ji stáhne ze rtů celou.

Kde koupit

Mno, přestože je Oriflame katalogová kosmetika, už to není jako dřív, že byste museli kontaktovat Oriflame lady. Doba jde dopředu a tak můžete vesele objednávat přes internet. Všimla jsem i obchůdků (např. v Brně v Tesco), takže rozhodně není nedostupná. Cena je 239 Kč a obsah 7ml.

Pokud máte kosmetiku Oriflame rády, určitě se vyplatí zaregistrovat se a získat tak milou slevu + si tím třeba něco vydělat. Registrovat se můžete zde.

100_0365

(omlouvám se za kvalitu fotek, ale hrozně tu bojuju se světlem a ještě jsem nevychytala ty nejlepší podmínky)

Závěr

Rtěnku mám moc ráda. Opravdu ji teď nosím skoro pořád, protože dokáže moc hezky rozzářit den a ta její vůně… I když nevydrží slibovaných 10 hodin, je to na krémovou rtěnku docela držák.

Za mne 4/5 kytiček .-)

4-5

Děkuju Oriflame za poskytnutí rtěnky k recenzi.

1 komentář:

  1. Milá blogerko,



    Jsi fashion, beauty, lifestyle anebo jakákoliv jiná nadšená blogerka? Máš už webové stránky, profil na Facebooku a Twitteru a chceš víc? Otoč svůj blog na aplikaci a získej si širší publikum.



    Tvůj blog zaregistrujeme v Apple App Store a v Google Play Store a vytvoříme ti tvoji vysnívanou aplikaci. Uděláme to za tebe rychle, elegantně a za najlepší cenu na trhu.



    Tvoje aplikace bude kompatibilní s iOS a Androidovými telefony, tablety a iPady.



    Se svými následovníky zůstaneš v bezprostředním kontaktu. Jestli jsi právě zveřejnila na svém blogu příspěvek o svém nejnovějším outfitu a nebo recenzi své nové rtěnky, tví následovníci o tom budou okamžitě informováni přes push notifikaci.



    Jsme taky připraveni přepojit tvoji aplikaci s Facebookem, Twitterem, Instagramem a nebo Youtube.



    Aktuálně jsme vytvořili aplikaci pro módní blogerku SHE IS THE ONE. Hledej v Apple App Store a nebo v Google Play Store aplikaci "SHE IS THE ONE - FASHION BLOG". Podobně může vypadat tá tvoje.



    Využij letní 10%-ní slevy s kupónem IWANTAPP.



    Pojď na to!



    Team apps4bloggers

    apps4bloggers@gmail.com
    http://www.apps4bloggers.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)