Bez hliníku a alkoholu

Ač nejsem příznivec kuličkových/roll on deodorantů, tomuhle jsem propadla.

Jedná se o výrobek značky Sebamed, konkrétně o Balsam deo, který je jak už je z nadpisu jasné bez hliníku a alkoholu a tím pádem určitě minimálně zajímavý. Čím si mě získal? To se dozvíte za chvilku .-)

SebaMed balsam deo sensitive (1)

Oficiální popis

Roll-on sensitive pečuje o pokožku a brání vzniku zápachu Roll-on sensitive s Trisoft systémem biologických ingerencí pečuje o pokožku a brání vzniku zápachu způsobeného kožními bakteriemi. Podporuje obnovu přirozeného ochranného pláště kůže s pH 5,5, které je přirozené zdravé kůži. bez alkoholu a soli hliníku Trisoft aktivní systém zajišťuje dlouhou ochranu a jemnou péči o kůži v podpaží odstraňuje zápach, který způsobují bakterie předchází vzniku zápachu, nebrání fysiologickému pocení hodnota pH 5.5 podporuje přirozený systém kůže pro přirozenou ochranu před vznikem zápachu vůně pro ženy a pro muže Indikace: pro velmi citlivou pokožku jemná formule je vhodná i pro použití po holení klinicky testováno. (zdroj).

SebaMed balsam deo sensitive (2)

Obal

Štíhlý, skleněný, bytelný. Sklo je průhledné, takže vidíte, jak vám ubývá. Víčko je bílé plastové. Celkově balení výrobků firmy Sebamed působí tak nějak…. čistě a svěže. Deo není výjimkou.

SebaMed balsam deo sensitive (3)

Deo

Tím, že je určen pro velmi jemnou pokožku je opravdu citlivý. Čerstvě oholené podpaždí ho snáší velmi dobře. Příjemně lehce a nevtíravě voní a vydrží vonět celý den. Ještě večer ve sprše ho obvykle cítím, takže se mnou vydrží i ten nejdelší den.

Konzistencí je hutnější, ale poměrně rychle se vsákne. Nenechává stopy na oblečení. Řekla bych, že je pravda i to s péči o pokožku – je taková hezčí.

SebaMed balsam deo sensitive (4)

Navíc i po cvičení a opravdovém zapocení není díky němu oblečení cítit potem.

Nějak jsem poslední dobou nad hliníkem v deo začala víc přemýšlet a tím, že tenhle je bez něj je mi velmi sympatický a myslím, že rozhodně nezůstane jen u jednoho balení.

Protože se jedná o DEO a ne ANTIPERSPIRANT plní svou funkci skvěle.

Kde koupit + další info

Obsah je 50ml a cena se pohybuje kolem stovky. Přes heureku si můžete najít nejlevnější variantu, ale zase musíte kdyžtak počítat s poštovným. Jinak se dá sehnat například v lékárnách.

SebaMed balsam deo sensitive (6)

Hledala jsem, co bych mu vytkla, ale nic jsem nenašla. Snad jen skleněná lahvička může být pro lidi, jako jsem já, co jim neustále něco padá z rukou trošku problém, ale na druhou stranu je bytelná a když přežila se mnou, přežije s každým.

5-5

4 komentáře:

  1. Super článek! Nový desigen si mi moc líbí. Taky mi přijde jako super nápad ty kytičky jako hodnocení ^^
    http://www.onewaygirls3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, design je zatím bohužel rozdělaný, ale snad se brzo doladí :-))

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)