Voňavý bio dárek nejen pod stromeček = kosmetika Inlight

Dneska mám pro vás jednu mini recenzi. Zase jsem měla štěstí a tak mám díky portálu Blogerky možnost vyzkoušet něco nového. Tentokrát se jedná o miniaturku Bio regeneračního tělového másla, které se dá koupit jak samostatně, tak i jako součást dárkového balíčku s názvem Noční objetí (na výběr jsou 3 varianty balení – dárková taška, dárková papírová krabička a dřevěný box). Ostatní balíčky si můžete prohlédnout tady.

Tolik k obecným informacím a teď už se pojďte spolu se mnou podívat pod víčko Regeneračního tělového másla.

Když jsem na výzvu narazila, líbilo se mi, že je na výběr hned ze 4 produktů. Dobu jsem zvažovala, který mě láká nejvíc, ale vzhledem k velikosti 5ml bylo jasné, že zpevňující olej je ze hry – moc bych toho z velikosti nepoznala.

Inlight - bio tělové máslo (1)

Zaujalo mě ale právě máslo, díky svému popisu:

Voňavý balzám zvyšuje elasticitu pokožky, intenzivně ji vyživuje i osvěží, ale také čistí póry, hojí drobné kožní nedostatky a pomáhá ji chránit před nežádoucími vnějšími vlivy. Olejová báze je pro pokožku velmi přirozená a skvěle ji přijímá. Díky tomu se do kůže dobře vstřebávají všechny důležité živiny a aktivní léčivé látky. (zdroj)

Inlight - bio tělové máslo (4)

Pro mne osobně byla rozhodující zmínka o hojení drobných kožních nedostatků. Abych byla upřímná, mám hrozný zlozvyk. Jako si někdo kouše nehty, já si dělám záděry… A to ošklivé :-/ Když jsem ve stresu, nervozní a tak, přistihnu se, že si ničím ruce… A tak jsem se miniaturku rozhodla vyzkoušet hlavně abych viděla, jestli si dokáže poradit s tímhle. Ač na to tedy není asi prvotně určena, nedalo mi to.

Balení:

Miniaturka je roztomilá. Takový rozkošný prcek. Kombinace stříbrného víčka s temně modrým tělem miniaturky ve mně vyvolává pocit noční oblohy.

Inlight - bio tělové máslo (5)

Složení:

Našla jsem jen hlavní složky: kokosový a šípkový olej, kopřiva dvoudomá a borůvka. Asi je to zbytečné psát, když se jedná o bio produkt, ale pro jistotu: jedná se o 100% přírodní výrobek .-)

Produkt konkrétně:

První, čeho jsem si všimla, a nejen já, byla nádherná přírodní vůně. Vůně mnoha bylinek, jak řekla kamarádka, když miniaturku u mne očuchávala. Máslo je skutečně hutnější a vydatné, zároveň se na pokožku velmi příjemně aplikuje, snadno se rozmazává a rychle se vstřebává – za to velké plus. Pravdou také je, že opravdu stačí velmi malé množství – roztíratelnost je velmi vysoká .-)

Inlight - bio tělové máslo (6)

Efekt

Jak jsem psala výše, zkoušela jsem ho hlavně na záděry a musím říct, že na ně působí naprosto bezkonkurenčně. Na čerstvou záděru jsem ho večer nanesla a ráno byla kůžička velmi zregenerovaná. Nanesla jsem ho podruhé a během odpoledne moje záděra vypadala jako normální až tak 4. den po svém vzniku – úžasnééééééééé!!!!

Ostatní info:

Máslo se prodává v balení 60ml a stojí 1595Kč. Koupit si ho můžete na e-shopu Biorganica, kde koupíte jak kosmetiku Inlight, která je pečující, tak také kosmetiku ZUII jejímž sortimentem je dekorativka. O jejich řasence jsem psala tady. Milou pozorností byl jako bonus navíc vzorek čokoládové masky, kterou si plánuju večer užít a informační letáčky.

Inlight - bio tělové máslo (8)

Celkové hodnocení:

Jen na léčení záděr je přípravek krapet dražší, ale jsem přesvědčená, že by nezklamal ani v jiných oblastech, ke kterým je prvotně určen. Já jsem z něj 100% nadšená.

Inlight - bio tělové máslo (7)

1 komentář:

  1. Děkuji moc za tipy na vánoční dárky, teď se budou hodit snad víc než kdy jindy :-D Já jsem si našla jeden obchod jménem greenmat a tam mám v plánu to všechno vyřešit, tak snad se mi to podaří :-) Mají tam veliké množství bio kosmetiky i bio potravin, takže to je snad ok.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)