Krásně naducaná a hydratovaná tvářička? Žádný problém

Tohle léto bylo náročné. Skvělé, ale náročné. Hlavně pro pleť. Ta moje dostávala fakt zabrat. Trávila jsem celé dny venku na sluníčko nebo v bazénu. I přes mazání se spálila.

Proto bylo třeba vzít na pomoc při péči o pleť něco silnějšího, než běžné krémy, se kterými si normálně vystačím.

Mojí záchranou a kámošem číslo jedna je teď BIODERMA HYDRABIO SÉRUM.

IMG_20150921_140658

Je to moje už druhé balení, jedno jsem používala na přelomu zimy a jara, druhou jsem si nechávala na teď, protože jsem věděla, že po létě to moje pleť ocení víc. A nemýlila jsem se.

Oficiální popis:

Intenzivní hydratační sérum na dehydrovanou pokožku.

Znečištění, stres a chlad narušují buněčnou aktivitu pokožky každý den. Následně se pokožka stává dehydrovaná a napnutá.

Hydrabio sérum je první hloubková hydratační péče o pokožku díky patentu Aquagenum® (z krabičky)

Patentovaný biologický komplex Aquagenium stimuluje schopnost kožních buněk v hlubších vrstvách vytvářet a na svém povrchu udržet vlhkost, která je nezbytná pro rovnovážný stav pokožky.

  • Intenzivní hydratační sérum na dehydratovanou a citlivou pokožku s okamžitým výsledkem.
  • Obsahuje patent Aquagenium, který navrací pokožce její ztracenou schopnost hydratace.
  • 1. přípravek, který pokožku hydratuje až do hloubky.
  • Příjemná svěží parfemace.

Bioderma Hydrabio Sérum je první přípravek, který pokožku hydratuje až do hloubky. Jemná lehká textura Hydrabio Sérum dodává pokožce pocit svěžesti a hebkosti (zdroj)

IMG_20150921_140752

Balení:

Jako celá řada Hydrabio je i dozička se sérem laděna modrobíle. Dozička má pumpičku, která vytlačí přesně tolik séra, kolik stačí na celý obličej, druhé pumpnutí je pro krk .-)

IMG_20150921_140815

Složení:

IMG_20150921_140731

Struktura:

Lehoučký průhledný gel, který se do pleti hrozně rychle vsákne. Než v šuplíku najdu make up, který si chci vzít, je pleť připravená a přípravek v ní.

IMG_20150921_140859

Efekt:

Když jsem používala první balení, nepřišla mi hydratace taková, jako teď po létě, kdy jsem ji fakt potřebovala. Sérum používám 2x denně, ráno pod make up, večer spolu s krémem, o kterém zase jindy. Pod make up báze nepoužívám, mám totiž pocit, že díky séru je to zbytečné. Pleť vypne, vyhladí, zjemní a celkově tak jako zhezčí.

S první lahvičkou mi trvalo necelé dva týdny, než mi okolí pochválilo pleť, s druhou lahvičkou, díky tomu, co měla pleť za sebou, to šlo překvapivě rychleji. Pleť začala vypadat k světu po týdnu cca. Teď používám sérum cca měsíc a něco a pleť je ve skvělé formě, takže na noc ho používám už jen ob den.

IMG_20150921_140954

Ostatní info:

Kde koupit Biodermu asi netřeba říkat, že? Takže k praktičtějším a asi důležitějším informacím a těmi je cena a obsah balení. Dozička skrývá 40ml séra, které vám vydrží minimálně dva měsíce, protože ho stačí fakt málo a cena se pohybuje +/- kolem 500Kč. Díky internetu, různým akcím atd., se dá sehnat i podstatně levněji.

Jestli bych produkt doporučila? Myslím, že mluví za vše nejen to, že já sama už mám druhé blení, ale taky to, že ho ode mne dostala mamka i kamarádka a obě jsou nadšené.

IMG_20150921_140828

Co vy a tahle řada Biodermy? Nebo Bioderma jako taková?

7 komentářů:

  1. Tohle sérum taky používám a stále jsem s ním moc spokojená. Mám po něm pleť jako dětskou prdelku :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový malý kouzelník :-) Zatím seděl všem, se kterými jsem o něm mluvila :-))

      Vymazat
  2. Já mám Biodermu moc ráda, používám od nich Hydrabio Riche a jsem velmi spokojená. Na tohle sérum jsem se dívala v lékarně, takže o něm přečtu pár recenzí a snad si jej pořídím :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Riche jsem používala spolu se sérem na noc, když byla pleť fakt dehydrovaná a byla to skvělá a silná dvojka :-)

      Vymazat
  3. Take jsem ho mela a me naprosto vyhovovalo.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)