Čas utíká tak rychle...

Mám slabost pro hodinky. Fakt že jo. Ale vyfotit je sama na sobě je docela potíž. A tak jsem ráda, že má brácha skvělou přítelkyni, která se obětovala a dovolila mi její ruku zneužit.



A proto vám dneska můžu představit růžové krásky. Hodinky, díky kterým to vypadá, že máte nejen je, ale i dva další náramky.



Hodinky jsou ulovené na PoštovnéZdarma, kde je seženete ve více barevných variantách.. Když není fialová, nebo se mi nelíbí odstín, automaticky jdu po růžové. A tak to bylo i v tomto případě. Ale musím říct, že když se i teď na ně dívám, líbí se mi všechny a bylo by těžké se znovu rozhodovat.



Hodinky jsou z tenkého pásku PU kůže.  Zapínají se na dva cvočky, přičemž máte na výběr ze tří délek, jak je zapnete - přizpůsobí se tedy perfektně ruce.




Ciferník je klasický - bílý podklad s hezky velkými černými čísly. Zbytek detailů, včetně ručiček, je proveden ve zlatém.



Dominantou náramku je kamínek. Ten je ve všech variantách stejný - skoro až blankytně modrý. Jeho zasazení vypadá jako oko, jehož jedna část je hladce zlatá, jako většina detailů na hodinkách a druhá je posázená spoustou drobných stříbrných kamínků, které jdou 2/3 své délky ve dvou řadách. Moc hezký detail. Navíc kamínky perfektně drží.



Hodinky jsou na ruce příjemné, ciferník je dobře čitelný a díky detailu náramků si nemusíte lámat hlavu s tím, s jakým náramkem je sladit, zda se to bude hodit a či mít nebo nemít na ruce zároveň hodinky i náramek. Navíc aktuálně jsou za akční cenu 125 Kč a to si myslím, že by byl hřích je tam za tyhle peníze nechat :-) 

Tak co, půjdete do nich?

Děkuji eshopu za poskytnutí hodinek k recenzi.

1 komentář:

  1. Ty hodinky vypadají moc pěkně :) Já jsem teď úplně propadla festinám :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)