MUA: Lipstick shade 12

Život se pomalu vrací do starých kolejí (čti: “začala škola a  tím pádem je konec anarchie”) a tak už snad žádné neplánované akce (viz můj týden pryč) nenaruším můj rituál psaní.

Jak všechny dobře víme, od pátku je v ČR zastoupení MUA – huráá. Já osobně si zatím nic neobjednala, moje 3 věcičky mi přivezla Markéta, jak už jsem informovala.

Přemýšlela jsem, co jako první zrecenzuju a i když Undressed používám prakticky denně (šokující, já přišla na chuť nude líčení….), rozhodla jsem se napsat napřed o rtěnce. Asi proto, že je to jednodušší a k recenzi paletky by to možná chtělo nějakou ukázku líčení (barevnost Poptastic bude na recenzi oříšek :-) ).

Tím, že už je MUA k dostání i u nás, považuji načasování recenze za povedené, protože třeba já nerada objednávám ze zahraničí a recenzovat něco, co tu není… Mno, to už teď není aktuální, takže jdeme na to.

MUA lipstick shade 12 (1)

Začnem obalem, který mě osobně zaujal na první pohled. Kombinace černé a stříbrné je klasika, kterou se nedá nic zkazit. Co se mi ale hodně líbí je malý kalíšek se rtěnkou na dně, podle kterého vidíte, po jaké rtěnce přesně saháte. Lepší, než nálepka + máte nějakou tu rezervu, když vám rtěnka dojde (i když odstín v kalíšku se mi zdá nepatrně tmavší).

Samotná rtěnka je hodně krémová, nanáší se snadno, jen to chce mít pevnou ruku – díky své krémové konzistence by mohlo snadno zabloudit i tam, kam nepatří.

MUA lipstick shade 12 (2)

Rtěnka nevysušuje a neměla bych pocit, že nějak extra zvýrazňuje vrásky. Co ale může někoho od tohoto konkrétního odstínu odradit, je velké množství třpytek. Myslím, že jsem za svůj život ještě takhle třpytkatou rtěnku nepotkala :-)

MUA lipstick shade 12 (3)

Ze začátku jsem z toho byla mírně v rozpacích, ale pak jsem si oblíbila decentně nalíčené oči a právě takto výrazné rty.

Výdrž rtěnky není ohromující, považuji ji za průměr toho, co mám doma. Když se nenapiju, 2 hodinky mi rtech dá. Možná by se mnou vydržela i 3, což by byly dvě přednášky – vzhledem k tomu, že o nich v podstatě nemluvím :-)

MUA lipstick shade 12 (4)

Sečteno podtrženo, za 44Kč, za které se tady rtěnka prodává, rozhodně chybu neuděláte. I kdyby jste ji měly nosit jen na party nebo večírky. A kdo ví, třeba si třpytky zamilujete jako já :-)

3 komentáře:

  1. Tato barva asi není úplně pro mně, ale třeba v nějaké jiné by bodla :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si k ní taky hledala cestu, ale nakonec jsme se skamarádily :-)) ale mám objednaný decentnější odstín

      Vymazat
    2. mne sa naopak velmi paci!

      pozyvam na giveaway o vlasovy balicek, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)