03 TURQUOISE GLOW (Cien)

Chodila jsem kolem něho dlouho. Dlouho jsem si říkala, že ho nepotřebuju, že je zbytečné si kupovat stín, na který mi pak bude v toaletce padat prach, bude zabírat místo a pak… ano, pak ho dám do tašky, kterou věnuju dál…

03 TURQUOISE GLOW (2)

A opravdu – koupila jsem ho někdy loni(!!!!) a do dnů relativně nedávných ho ignorovala. Vždycky jsem ho vyndala z šuplíku… a zase ho tam vrátila.

IMG_20150602_161925

Nedávno mi to ale přišlo blbé a tak jsem ho vyzkoušela. Napřed jen jako linku k hnědému líčení, když jsem šla s kamarádkou do hospody. Moc jsem jim nevěřila a tak jsem si říkala, že je večer, v hospě přítmí a tak to, že se mi stíny ztrácí nebude tolik vidět.

03 TURQUOISE GLOW (3)

Jaké bylo moje překvapení, když jsem dorazila domů a stín byl na svém místě… Super, tak jako linka vydržel, zkusíme víc. Použila jsem ho k žlutomodrému líčení k náhrdelníku. Potřebovala jsem modrý vnější koutek oka a opět linku. A stín opět držel a vydržel.

03 TURQUOISE GLOW (1)

Proto jsem se z něj rozhodla udělat hlavní hvězdu úterního líčení, když jsem měla pobíhání po městě. Šel hezky do banánku a opět na linku. Doplnila jsem ho světle šedým stínem, opět černou linkou a s výsledkem byla spokojená. A o to víc, když jsem přišla domů a vše bylo na svém místě – stín za cca 35Kč??? SKVĚLÉ.

03 TURQUOISE GLOW (4)

Ano, stín lehce práší, ano, je zapotřebí báze, aby byla barva intenzivní, když ji nanáším štětcem, ale jinak mu nemám v podstatě co vytknout a jsem velmi překvapená. Navíc s modrou oblohou nad hlavou po něm sahám čím dál častěji.

Máte s těmito stíny zkušenost? Jak vám vyhovují? A co jiná dekorativka od Cien? Ano nebo ne?

2 komentáře:

  1. Taky mám několik stínů z Lidlu a jsem si nima poměrně spokojená. :) Jen bych momentálně brala spíš nějaký hnědý, černý. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já narazila jen a tenhle a jedovatě zelený :)) jak píšeš, chtělo by to nějakou "decentnější" barvičku :)) S tou by Cien rozhodě chybu neudělal :))

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)